kassesystem-NIX

Diebold Nixdorf kassesystem

Uansett hvor stor eller liten virksomheten din er, tilbyr Diebold Nixdorf-systemer kraft, ytelse og fleksibilitet nok til at kundene vender tilbake etter mer. Kassepunkt fra Diebold Nixdorf sammen med markedets desidert beste programvare fra PCKasse sørger for driftsikkerhet, komplett oversikt, alltid backup av regnskap og gode markedsføringsverktøy for å få nye eller mersalg hos eksisterende kunder. Du får tilgang til butikkens omsetning, omsetning pr vare eller butikkens mestselgende ansatte hvor hen du er i verden. Alle data er tilgjengelig via en nettleser.

FEC POS kassesystem

FEC Pos tok det beste av AerPOS og AerMonitor og opprettet den smaleste Panel PCen på markedet. Med Intel® Celeron® J1900 firekjerners prosessor, er den vifte-løse 15" AerPPC-serien perfekt for POS og KIOSK-løsninger. Hele POS-systemet er bygd inn i skjermenheten, noe som gjør dette til et perfekt stående produkt eller en del av sofistikert løsning.

 

kassesystem-FEC

DN-liten

Beetle / iPOS plus

Diebold Nixdorf Beetle / iPOS pluss er en allsidig POS-terminal og kiosk-system med sin elegante, stilige "alt-i-ett" design og grafisk, multi-touch-brukergrensesnitt. Vi kan skryte av et utvalg av standard og detaljhandel-spesifikk drevet grensesnitt for å støtte ulike tilbehør.

fec-liten

FEC PP-9635B

FEC PP-9635B er en litt rimeligere all-in-one variant. Pent design og er i tillegg vifteløs noe som eliminerer støy. PP-9635B er plassbesparende og passer bransjer som frisører, mindre klesbutikker, kafèer, utesteder m.m.