Butikk og detaljhandel

Pckasse er en butikkdata- og ordre/lager/faktura-løsning i et enkelt og oversiktlig brukergrensesnitt. Fra varen slås inn i kassen til regnskapstransen overføres ditt regnskaps-system/regnskapsfører - gir Pckasse deg full kontroll.

Pckasse er moderne butikkdata basert på PC med touchskjerm. Det er driftssikkert, stabilt og ikke minst enkelt siden brukeren jobber visuelt i kassen med en kombinasjon av touch, skanning og enkle søkerutiner. Systemet er basert på nyeste teknologi fra Microsoft og våre samarbeidspartnere er ledende på utstyr for butikkdata.scrshot1

Enkel å bruke - uten kompromisser!

Kasse- og butikkdatasystem kan ofte fremstå som overveldende og uoversiktlig - med mange funksjoner begravd dypt inni menyer eller moduler. Pckasse er utviklet med tanke på at forhandler skal kunne installere og du bruke løsningen i løpet av minutter - ikke uker. Alle funksjoner er intuitivt gruppert og lett tilgjengelig.

Samtidig har Pckasse alt du kan forvente av et moderne kasse- og butikkdatasystem - og litt til!

Det beste av alt? Med Pckasse trenger du ikke kjøpe tilleggsmoduler for å kjøre regnskapstranser eller statistikk, sende SMS til kunder eller ta backup.

Hos oss er alt inkludert! (Eksterne kostnader slik som SMS kost fra operatør vil tilkomme)

scrshot2-stats

Pckasse vokser med deg!

Uansett om du er en bedrift som håndterer store mengder varer og har behov for en avansert kasse/lager/logistikk-løsning, eller om du kun er i en oppstartsfase, og bare på utkikk etter en smart, enkel kasseløsning - er vi sikre på at Pckasse både vil møte og overgå dine forventninger.

Dersom du kun ønsker å benytte den grunnleggende funksjonaliteten, kan du enkelt gjøre dette uten å måtte forholde deg til andre funksjoner. Ønsker du derimot å utnytte det fulle potensialet i Pckasse, ligger alt under fingertuppene dine.

 

( kilde: pckasse.no )